OM BESTE PRESTATIE UIT JE FIETS TE HALEN.

Ons verhaal begint in 1992

waar Quasar wordt opgericht in een bejaard schuurtje in midden Nederland. Op dat moment staat de fietsenbranche nog in de kinderschoenen en is de aandacht voor wielen nihil. Fabrikanten leggen de focus voornamelijk op de ontwikkeling van frames, terwijl comfort en stijfheid mede wordt bepaald door wielen. Gijs van Tuijl besluit naast frames ook wielen te gaan produceren met als doel om de beste prestatie uit je fiets te halen. En met succes!

In korte tijd behaald Quasar mooie overwinningen, niet alleen op de fiets. Zo is Quasar door de jaren heen een voorloper op het gebied van disc wielen, carbon wielen en monocoque wielen. Met een eigen designafdeling, een testcenter en gespecialiseerde wielbouwers hebben wij alles in huis om hoge kwaliteit wielen te bouwen voor iedere sportieve fietser. Alle modellen worden met de beste producten geassembleerd: Quasar naaf, Sapim spaken en dubbel gesealde industrie lagers. Wij kunnen dan ook met trots zeggen: “Handgemaakt in Nederland.” Het doel om de beste wielen te bouwen voor elk type fiets, band, parcours of renner wordt door Quasar dagelijks nagestreefd. Met een brede en innoverende collectie probeert Quasar de wensen van elke fietser te vervullen.

SERVICEPOINT

Vakmanschap en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden van Quasar. Elke dag zijn wij als team bezig om uitmuntende combinaties te creëren tussen gewicht, kwaliteit en uitstraling. Wielen moeten een upgrade zijn voor de fiets, zodat je als wielrenner nog meer kan halen uit iedere kilometer. Met een eigen Quasar servicepunt kan je altijd bij ons terecht voor vragen, informatie of service.