ALGEMENE VOORWAARDEN

Quasar Wheels is volledig eigendom van Cycle Center 53-11 V.O.F. een bedrijf dat is opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Cycle Center 53-11 VOF;
Van Heemstraweg-Oost 4 te Zaltbommel;
Telefoonnummer: 0418-642238 

KvK-nummer: 51944375
Btw-identificatienummer: NL85023573.B01

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle in- en verkoopovereenkomsten die Quasar Wheels en zijn klanten sluiten via www.quasarwheels.com en al zijn subdomeinen. Geen overeenkomst kan worden gesloten zonder uw instemming met deze algemene voorwaarden. Door een bestelling in de Quasar Wheels online shop te plaatsen, verklaart de klant akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Quasar Wheels kan niet garanderen dat de inhoud van de site altijd vrij is van onnauwkeurigheden en typografische fouten. We kunnen ook niet garanderen dat alle informatie up-to-date is. Quasar Wheels heeft het recht om de inhoud van de site te allen tijde te wijzigen. De kleuren op uw scherm kunnen afwijken van die van het originele product. Dit hangt onder meer af van uw computerinstellingen. We doen er alles aan om de juiste kleuren weer te geven in onze online winkel.  

 

  1. BETALING

Alle prijzen zijn in Euro’s en zijn inclusief Nederlandse BTW van 21% en zijn exclusief verzendkosten. Wij accepteren betalingen via iDEAL (in Nederland), bankoverschrijving, Visa en MasterCard. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, ontvangt u een automatisch gegenereerde bevestiging per e-mail. Betalingen worden verwerkt door Mollie.   II. LEVERING De artikelen worden geleverd door PostNL. U ontvangt een trackingnummer per e-mail nadat uw bestelling is verzonden. De levertijd gaat in zodra Quasar Wheels de betaling van de klant heeft ontvangen. Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag. We zijn gesloten in het weekend en op Nederlandse feestdagen.

 

  1. RETOURBELEID

U kunt een artikel retourneren binnen de periode van 7 dagen na levering van het artikel.

 

Elk item dat u wilt retourneren, moet worden aangemeld en verzonden in overeenstemming met de retourprocedure, omdat anders de terugbetaling kan worden afgewezen of vertraagd.

 

Elk item dat u wilt retourneren, moet binnen zeven dagen na het verzoek om het betreffende artikel te retourneren bij Quasar Wheels worden afgeleverd.

 

De betreffende items moeten teruggestuurd worden naar Quasar Wheels in perfecte staat.

 

Wielsets mogen gemonteerd worden maar niet worden gebruikt. Quasar Wheels geaccepteerd geen gebruikte wielen.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd als alle labels en emblemen intact zijn en zijn aangebracht.

 

Na de periode van zeven dagen gaat Quasar Wheels ervan uit dat de klant tevreden is met de bestelling.

 

We adviseren u Quasar Wheels een trackingnummer te geven voor uw retourzending.

 

Quasar Wheels is niet verantwoordelijk voor enige schade, diefstal of verlies.

 

Alle leveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Defecte items worden geruild voor hetzelfde type product in dezelfde kleur en specificatie, afhankelijk van beschikbaarheid. Restituties voor defecte artikelen worden binnen 30 dagen na levering uitgevoerd.

 

Klanten die een klacht willen indienen, moeten altijd eerst contact opnemen met Quasar Wheels.

 

Artikelen gekocht in de Quasar Wheels online shop kunnen niet worden geruild of geretourneerd bij door Quasar Wheels geselecteerde dealers.

 

Items mogen alleen worden geretourneerd aan Quasar Wheels, Van Heemstraweg-Oost 4, Zaltbommel, Nederland.

 

  1. OVERMACHT

In geval van overmacht is Quasar Wheels gerechtigd de overeenkomst tussen Quasar Wheels en de klant te ontbinden. Overmacht vormt bij Quasar Wheels of transportstilstand een ernstige belemmering.

 

  1. INTELLECTUELE EIGENDOM

Deze website en alle subdomeinen zijn intellectueel eigendom van Cycle Center 53-11 V.O.F. Niets mag worden gekopieerd of gebruikt zonder toestemming van Cycle Center 53-11 V.O.F.

 

  1.  PRIVACY

Persoonlijke gegevens worden met zorg bewaard en behandeld; het zal niet worden doorgegeven aan derden.

 

De Quasar Wheels online shop maakt gebruik van Lets Encrypt (SSL), de industriestandaard voor het verzenden van informatie die wordt gebruikt om bestellingen te verwerken.